top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Un mes d'octubre diferent

Ja hem tornat!


Portem un temps desconnectats del blog ja que estem fent un munt d'activitats entre setmana i caps de setmana, no parem!


Aquest mes d'octubre el vam començar fent un taller de "tote bag", aquestes bosses de tela que es poden personalitzar i així no fer ús de les bosses de plàstic. Com ja sabeu els grups han d'estar separats per això hem estat dos caps de setmana fent bosses molt creatives i originals.


Per fer les bosses s'han de pintar amb pintura especial. Primer de tot cadascú amb l'ajuda d'una monitora ha creat el disseny que més li agradava: triangles, quadrats, línies, estampats amb pics... A partir d'aquí i amb una samarreta o bata que es podia tacar hem escollit els colors que més ens agradaven. Amb una esponja i poc a poc hem anat decorant la nostra bossa. Ens han quedat molt boniques, aquí podeu veure el resultat d'algunes.De totes formes i colors, els nois i noies hem creat dissenys variats. També ens enduem un record cap a casa.


Però tot no ha estat fer feina també hem tingut temps de relaxar-nos al teatre. Abans de que comencés el toc de queda i les noves restriccions vam poder gaudir del nostre Teatre Principal. Feia molt que no podíem anar a veure un espectacle o una obra de teatre i estàvem molt emocionats de tornar a gaudir de la cultura que ens ofereix la vila.


L'espectacle que vam veure va ser: Brodas Bros Around The World. Fa dos anys ja vam veure el seu espectacle Hipstory i ens va encantar, per això no hem dubtat a repetir.


Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, en ell, un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de Xina on en aquest últim any han estat 3 mesos de gira per tot el continent. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… Una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent. El show més tecnològic dels Brodas Bros mai vist fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que gràcies a aquestes experiències som el que som ara mateix, en el present.


Aquest va ser la funció que vam gaudir durant una hora i mitja de mñusica i bon rotllo. Fins i tot dos dels nois van poder sortir a ballar hip hop amb un dels germans Fruitós. Un equip de ballarins magnífic on hi ha equitat de sexes (els germans Fruitós i les germanes Pons), on es fa visible que les dones també podem ballar aquest estil on normalment es vincula més al sexe masculí.


Sempre ens sorprenen, si tornen a venir amb un nou espectacle hi tornarem. Si vosaltres encara no ho heu fet, us animem!


24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page