top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Reactivem el blog!

Després de molt de temps sense entrada al blog a aquí us deixem un recull de les moltes activitats que han omplert el curs 2022-2023.


Sortir a gaudir del bon temps amb els amics, ens encanta! En aquesta ocasió vam fer una passejada per Sitges, canviar de paisatge sempre va bé!Com sempre intentem aprofitar les activitats que altres entitats del municipi ens ofereixen. En aquest cas amb Garraf Coopera vam gaudir d'una passejada pel circuir de l'Ortoll per conèixer el nostre entorn i aquest paratge natural tant especial que cal que entre totes i tots cuidem.


Aniversaris, scape rooms, lipdubs! Aquest curs ho hem fet tot, i sempre entre amics i amigues.El 8 de Març és el dia de la dona i per això visibilitzem a les dones de Vilanova Actua, tenir-les en compte és feina de tots i totes!I per acabar aquesta entrada compartim amb vosaltres un dels dies més macos de l'any. Un dia en que els carrers s'omplen de llibres i roses. Un dia del que gaudim molt muntant la nostra parada i recaudant diners per la nostra escapada rural!

Els nois i noies de Sant Joan, Actua! treballen de valent per tenir manualitats per a vendre en aquell dia tant especial. La diada de Sant Jordi ens encanta!

Tindreu noticies nostres aviat! Estem preparant la obra de final de curs, l'escapada rural... un final de curs molt intens!

52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page