top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Primeres sortides (Setmana del 4 de maig)

Aquesta setmana ha estat una mica diferent que les anteriors. Des de dissabte dia 2 de maig es pot sortir a fer passeigs en unes franges horàries determinades. Sabem que no és tornar a la «normalitat» però són passos endavant cap a aquesta. I ens hem d’agafar a això, als petits canvis que faran que aquesta situació acabi passant.

Alguns nois i noies ens han fet arribar les fotografies dels primers llocs on han anat. També ens han explicat com s’han sentit. Quasi tots han compartit que s’han sentit molt bé i contents de poder estirar les cames, respirar aire pur, veure altres coses que no fossin les parets de casa. I és que feia molts dies que molts de nosaltres no havíem sortit per res.

La sensació per a molts i moltes també ha estat una mica estranya. Els carrers estan més buits, la gent porta mascareta, hem de mantenir distàncies de seguretat. Totes aquestes mesures, noves per molts de nosaltres, sorprenen i atabalen una mica. Però de ben segur que a poc a poc ens acostumarem. Tot sigui per conservar la salut i ajudar a controlar la pandèmia amb la responsabilitat social de totes i tots amb aquesta situació.

Pel que fa als llocs on van anar els nois i noies, respectant sempre el km des de casa seva, van ser variats. Alguns van poder arribar a la platja, veure l’horitzó i mullar-se els peus amb el mar, altres van anar fins als llocs on sempre anaven, com per exemple el Centre Cívic de Molí de Vent. És curiós perquè de ben segur que hem pogut apreciar coses que potser ens passaven per alt fins ara o no les consideràvem tan importants.

Tot i això, hi ha nois i noies que encara no han sortit. Tot és una opció i cada persona i situació familiar és diferent. És per això que vam proposar una activitat paral·lela per aquesta setmana. Fer una creació amb aquelles coses que trobem per casa. Tot i poder sortir, són moltes les hores que encara ens queden a casa, i més ara que els dies es fan més llargs. Així que cal no perdre la rutina i seguir fent activitats que ens ocupin el temps.

Ànims a totes i tots!

Una setmana més és una setmana menys!


77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page