top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Gaudim de la platja

Aquesta ja és la segona setmana que passem junts, el temps passa volant!


Com encara no podem estar en espais tancats estem aprofitant tot el que ens regala la nostra Vila. Sens dubte una parada obligatòria a l'estiu és anar a la nostra extensa platja on es pot gaudir del sol, la sorra i de l'aigua; i en el nostre cas d'una molt bona companyia.


Per això hem quedat cada dia a les 17h davant del Xiringuito 2, allà estem molt més segurs ja que si passa qualsevol cosa tenim la caseta de socorrisme al costat. Passant per la passarel·la ja s'escolta el mar i es veu al fons la nostra Pasifae, quin goig de paissatge!

Deixem les tovalloles i no perdem temps a endinsar-nos a l'aigua, està bonísima!com es nota que fa molta calor i no està gens freda. Hem anat alternant amb una mica de sol però a l'aigua s'està tan bé i quasi no hem estat a les tovalloles.


A vegades ens oblidem de veure tot el que tenim al voltant i tenim la sort de viure a una ciutat plena de racons per explorar.


Crema solar, sorra, aigua, amics, riure, descansar...i sobretot tornar a gaudir dels companys/es. Aquests moments són impagables!


Sembla un comiat, però no, la setmana vinent seguim les nostres activitats d'estiu.

Ens voleu acompanyar? Segueix-nos cada setmana al blog!


21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page