top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Fem memòria i tornem a planificar activitats JUNTS (Setmana del 30 de Març)

Tercera setmana sense activitats. Aquests dies de confinament ens deixen molt de temps per reflexionar, pensar en el passat i també en el futur. De ben segur que a totes i tots ens ha costat molt aturar-nos d'aquesta manera tan abrupta, deixar de fer totes aquelles activitats i rutines diàries.

Després de més d’onze anys d’activitats sense interrupcions hem hagut de parar. Recordem els inicis amb l’Espai de Lleure la Geltrú, després amb el grup de Sant Joan, Actua! i finalment amb la constitució de Vilanova Actua. Però no volem que la tristesa ens envaeixi. Ens en sortirem, potser serà dura la situació que esdevingui després però com fins ara lluitarem perquè aquest projecte, aquesta gran família, segueixi endavant!

És per aquest motiu, pensant en el recorregut passat i futur, que aquesta setmana, la nova entrada al blog va dedicada a aquelles activitats que ja hem fet i també les que farem. Els nois i noies de Vilanova Actua ens han escrit i explicat per una banda aquelles activitats de les quals en guarden un bon record i les activitats que volen fer quan tot torni a la normalitat.

1. Activitats que més han agradat:

Han sorgit tres grans blocs de les activitats que més agraden als nois i noies. Per una banda, les excursions, per altra banda els dinars i sopars i per últim l’Arrivo de Vilanova i la Geltrú. A continuació us detallem una mica més aquests tres blocs.

Les excursions

Després de tants anys són un munt els llocs que hem visitat. Com per exemple, hem anat a Catalunya en Miniatura, al Parc Güell, a veure les restes arqueològiques de Tarragona, al Palau Blaugrana a veure el Barça de bàsquet, al Camp Nou, al Museu de la Xocolata, al Tibidabo, a Port Aventura, a Montserrat, a la Sagrada Família. De les sortides que més han agradat han estat el parc d’atraccions de Port Aventura i anar a veure el Barça de Bàsquet al Palau Blaugrana. Quina emoció agafar l'autobús i anar d'excursió tots junts!

Els dinars i sopars

També són molts els sopars i dinars que hem realitzat durant aquests anys. Ja siguin trobades per celebrar alguna festivitat (Nadal, Castanyada, etc.) o simplement per passar-ho bé. Dels que més agraden a totes i tots són el sopars de la Castanyada – Halloween, sempre ens disfressem, ballem i preparem alguna activitat com ara un túnel del terror, un concursos de disfresses, etc.

L’Arrivo

L’altre activitat estrella que coincidim quasi tots i totes és sortir en una carrossa a l’Arrivo de Vilanova i la Geltrú. Que bé ens ho passem tots ben disfressats i maquillats ballant sense parar. És una activitat que any rere any esperem amb nervis i emoció.

2. Activitats que es volen fer quan tot torni a la normalitat:

Han sortit vàries activitats que volem fer a la tornada. Es nota que tenim moltes ganes de tornar-nos a trobar. Alguns dels nois i noies han dit que els agradaria seguir amb el que estava previst, sobretot pel que fa a les colònies i l’obra de ball i teatre de final de curs. Altres nois i noies han coincidit en organitzar una gran festa quan tota aquesta situació hagi passat. És una molt bona idea!

Ànims a totes i tots! Tot anirà bé! Només cal tenir paciència!
60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page