top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Dinar final de curs

I sense adonar-nos-en hem acabat les activitats de juliol!


El dia 29 de juny ens vam trobar per primera vegada després de 3 mesos sense poder-nos veure a causa de l'estat d'alarma. Va ser un dels moments més màgics de l'any, teníem moltes ganes de veure'ns, i encara que no ens vam poder fer cap abraçada es podien notar els nostres somriures darrere de la mascareta.


I no hem pogut parar de somriure amb els companys/es durant tot el mes, encara que s'ha fet una mica dur no poder veure'ls a tots. Ja sabeu que per protocols no podíem estar tots junts, i a l'entitat som una gran família, per això vam haver de dividir-nos.


Cada curs acabem amb un gran dinar o sopar per finalitzar-lo i aquest any ho hem pogut tornar a fer. Encara que feia calor i no podíem gaudir de tota la companyia dels companys/es hem creat molts bons moments. Hem pogut: passejar, menjar gelats, gaudir de la vila, fer activitats esportives i d'expressió corporal...Ha passat juliol volant!


I així ens acomiadem un curs més amb aquesta "nova normalitat" que ha entrat a les nostres vides sense preguntar i en la que ens hem d'acostumar. L'entitat ja en fa 7 anys, amb un treball previ darrere de molts anys també. Hem creat una gran família on estem orgullosos/es d'haver pogut crear aquest espai d'oci i lleure de les persones amb discapacitat mitjançant una línia de treball inclusiva i promotora de la integració social. Tot això no seria possible sense el suport de les famílies i dels voluntaris/àries que ens acompanyen any rere any. Res ens aturarà!


Ara toca descansar, ha estat un inici d'any molt complicat per tots/es. Tornarem al setembre, si ens deixen, molt més forts/es segur.


Bon estiu i una gran abraçada virtual!


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page