top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Comencem el primer trimestre!

Aquest primer trimestre hem començat les activitats de Sant Joan, Actua! Amb el retrobament després de les vacances i la pluja d’idees per programar entre tots i totes tot allò que ens agradaria durant el trimestre

Les següents setmanes hem aprofitat que tenim accés a un centre cívic amb molt d’espai per realitzar una tarda d’activitats, bitlles, karaoke, jocs de taula... I gaudir entre tots i totes de la companyia dels nostres amics i amigues.Cada trimestre fem una sortida fora de Vilanova i aquest any no podia ser diferent. Vam anar a Barcelona a fer una visita cultural pels barris del Born, passejant pels seus carrers i veient l’església del mar i el Fossar de les Moreres; el barri del Gòtic amb els seus carrerons i places i el merescut descans al gran Parc de la Ciutadella. A allà vam esmorzar i dinar al solet, aprofitant el bon temps.

Al Círcol Catòlic vam poder gaudir del musical Bruna! Protagonitzat per nens i nenes, un gran espectacle!
Com sempre, vam celebrar, també, la nostra tradicional festa de Halloween. Adaptada a les restriccions per la Covid 19 però igualment divertida! Disfresses, berenar, i una mica de ball per tal de gaudir amb els companys i companyes.


Les següents setmanes vam fer una gimcana fotogràfica pels carrers de la Vila i vam gaudir d’unes tardes de cinema al Centre Cívic. Evidentment no podien faltar les crispetes!

I ja per acabar el trimestre el nostre tradicional sopar de Nadal i un gran espectacle musical!


Un trimestre carregat d’activitats que van omplir els nostres caps de setmana! Seguim!

161 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page