top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Carta per a tots/es a través de missatges creuats (Setmana del 8 de juny)

I arribem, d’aquesta manera tan estranya, a final de curs. Un curs a mitges, la meitat d’aquest amb activitats presencials i l’altra meitat confinats a casa amb activitats virtuals. Qui ens ho havia de dir, que després de Carnaval, de passar una de les activitats que més gaudim amb el grup de Sant Joan, Actua!, l’Arrivo de Vilanova i la Geltrú, ens trobaríem amb aquesta situació?

Són moltes les activitats que hem hagut de deixar de fer: excursions, dinars i sopars, Sant Jordi, colònies, l’espectacle de final de curs, etc. Però ho havíem d’aturar i ho heu fet molt bé. A les nostres mans estava i està ser responsables amb aquesta situació i fer tot allò que està a les nostres mans per frenar aquest maleït virus.

Com ja hem anat dient aquestes setmanes, hem de pensar que cap activitat queda anul·lada, totes queden ajornades. I de ben segur que quan les puguem dur a terme ho valorarem més que mai.

Queden dues setmanes pel mes de juliol. I aquest mes de juliol serà diferent. Ens tornarem a trobar, a reunir-nos i xerrar, a riure i passar una bona estona. Encara que sigui amb grups reduïts i sempre mirant de complir amb les recomanacions que ens fan.

Per acabar aquest ventall d’activitats no presencials i entrades en el blog amb aquesta finalitat, aquesta setmana la proposta ha estat la següent. Tots aquells/es que volguessin ens podien fer arribar un missatge per la família de Vilanova Actua. Tots els missatges estaven plens de desitjos de retrobar-nos. Entre tots els missatges hem elaborat una carta única per a totes i tots vosaltres.

Estimats/des companys/es, famílies, voluntariat, monitors/es,

Tots els missatges creuats ens transporten a una situació que tothom ha viscut en alguna ocasió.

Allà estem, col·locats davant del nostre pastís d’aniversari, amb les espelmes enceses, envoltats dels nostres. Tanquem els ulls i demanem un desig. Aquest és l’instant que millor descriu tots els missatges que ens han arribat: el desig.

El desig de tornar a veure’ns, reunir-nos, conversar durant una bona estona, compartir, abraçar-nos (ni que sigui amb la mirada), perquè ens trobem a faltar, ens enyorem. Són molts anys junts compartint moments setmana rere setmana, dia rere dia. Som i serem una gran família i com a bona família que som ens necessitem els uns als altres, ara i sempre.

Més a prop d’estar tots/es junts/es de nou.

Amb estima de tots/es per a tots/es les persones que formen part, d’una o altra manera, de VILANOVA ACTUA!

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page