• vilanovaactua

Activitats al Centre Cívic

Aquesta setmana hem tornat al Centre Cívic de Molí de Vent, quina sensació tornar amb els passadissos buits, el silenci i les noves normes a seguir.


Aquest centre l'utilitzem els nois/es de "Hobby" (ball, teatre, musicoteràpia i el local) durant la setmana i des del confinament no havíem tornat. Ara, amb grups petits, distància, mascaretes i molt gel hidroalcohòlic hem pogut gaudir d'unes tardes una mica més a la "fresca".


Tots els grups tenien la mateixa premissa: haurien d'escollir i posar-se d'acord en què volien fer. La majoria de grups va escollir poder jugar una estona a les bitlles, era una de les millors opcions ja que cadascú tenia la seva pilota per poder tirar. Hem fet 10 rondes on les monitores anàven controlant els punt i posant les bitlles.


Una altra activitat estrella ha estat la de ball i escoltar música. Amb distància i en forma de mirall els nois/es ballàven al ritme de la música cosa que ens ajuda a coordinar i crear moviments nous. Ens ho hem passat d'allò més bé.I amb aquest ritme ens acomiadem fins la setmana vinent! Bon cap de setmana!19 views0 comments

Recent Posts

See All