top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Activitats al Centre Cívic

Aquesta setmana hem tornat al Centre Cívic de Molí de Vent, quina sensació tornar amb els passadissos buits, el silenci i les noves normes a seguir.


Aquest centre l'utilitzem els nois/es de "Hobby" (ball, teatre, musicoteràpia i el local) durant la setmana i des del confinament no havíem tornat. Ara, amb grups petits, distància, mascaretes i molt gel hidroalcohòlic hem pogut gaudir d'unes tardes una mica més a la "fresca".


Tots els grups tenien la mateixa premissa: haurien d'escollir i posar-se d'acord en què volien fer. La majoria de grups va escollir poder jugar una estona a les bitlles, era una de les millors opcions ja que cadascú tenia la seva pilota per poder tirar. Hem fet 10 rondes on les monitores anàven controlant els punt i posant les bitlles.


Una altra activitat estrella ha estat la de ball i escoltar música. Amb distància i en forma de mirall els nois/es ballàven al ritme de la música cosa que ens ajuda a coordinar i crear moviments nous. Ens ho hem passat d'allò més bé.I amb aquest ritme ens acomiadem fins la setmana vinent! Bon cap de setmana!19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page