top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

21/12/2019 Sopar de Nadal

Després de totes les festes de Nadal arriba el nostre últim blog de l'any. Cada any, l'últim dia de trimestre, aprofitem per celebrar l'esperat sopar de Nadal.


Aquest any ha estat un sopar diferent, no era un sopar de gala sinó un sopar per riure i passar-s'ho bé. Durant la pluja d'idees de setembre els nois/es de Sant Joan Actua van manifestar que tenien moltes ganes d'anar a La Selva Màgica. La Selva Màgica és un

local per a petits (a la tarda) i per a que els més grans es retrobin amb el seu nen/a interior (a la nit). Consisteix d'un ampli local d'inflables, llits elàstics, tobogans i piscina de boles.


La primera part de la nit vam estar saltant, jugant i suant molt també amb els inflables. Moments molt divertits, és molt difícil poder caminar pels inflables, i moltes estones de riures.


Després, per agafar energies, vam pujar a dalt per poder gaudir del sopar, saltar tant va fer gana. Amb música de fons els que anaven acabant de menjar podien gaudir fent unes ballaruques.


Un any més, amb moltes històries i bons moments tots plegats. Esperem que l'any que ve puguem seguir celebrant i guadint d'aquest moments.


Ens acomiadem fins l'any vinent! Gaudiu tots de l'entrada d'aquest any 2020!


18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page