top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

16/02/2020 Manualitats per l'Arrivo

Ja fa olor a Carnaval i des del grup d'oci de Vilanova Actua, Sant Joan Actua, ens sumem a un dels millors Carnavals de Catalunya.


Com cada any sortim a l'Arrivo, que se celebra el divendres després de dijous Gras. Encara que el Carnaval comença unes setmanes abans, aquesta setmana és la que concentra més festes seguides.


Fem un petit repàs i comencem amb aquest dijous (Gras), amb la Merengada. Vilanova omple els carrers de merenga, un dels dies on els carrers queden "empastifats" d'un color blanc ben dolç. Divendres seguim amb l'Arrivo una festa on moltes entitats surten i omplen els carrers de disfresses i sàtira. Continuem amb dissabte, el Caramel, on els més petits poden gaudir d'una gran festa. Diumenge, la guerra més dolça, Les Comparses on parelles van saltant al so del turuta i omplen els carrers de caramels. Dilluns de Vidalet i amb la festa del Paperet pels més petits. I per últim el Vidalot, on la festa radica per als més grans. Dimecres, últim dia, quan es fa l'enterro de la Sardina i finalitza així el Carnaval.


Aquest és un petit resum de les activitats més importants que es realitzen però no hi són totes, som una ciutat plena d'activitats i festes.


I per tot això, un any més participem a l'Arrivo amb l'Associació de Veïns de Molí de Vent. Aquest diumenge vam estar tota la tarda fent les manualitats per les nostres difresses i què hi ha més icònic que els caramels?


Si voleu veure la disfressa completa, no us ho perdeu, divendres a la tarda estarem pels carrers de Vilanova!


Per un Carnaval inclusiu i ple de diversió!


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page