top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

12/01/2020 Festa Major d'Hivern

Encetem les activitats del grup de Sant Joan Actua! Aquest diumenge, després de les vacances de Nadal hem començat a tope gaudint d'una de les múltiples festes que es celebren a la nostra vila.


El cap de setmana anterior a Els 3 Tombs comença la Festa Major d'Hivern. Aquest dissabte passat van fer el correfoc però nosaltres hem assistit al cercavila que es va celebrar diumenge al matí.


Com el cercavila no començava fins a les 11.30h hem aprofitat per prendre un cafè/suc a la Plaça de la Vila. Quan hem acabat ens hem posat al solet, ja que feia molt bon dia, a gaudir del cercavila. Estava la mulassa "boja" que anava molt eixerida ella la qual ha vingut corrents cap a nosaltres i hem rigut molt. Tenim una companya de Vilanova Actua que sortia amb la mulassa i ens ha fet molta il·lusió veure-la. També hi havien diferents balls i un en concret que ens ha sorprès molt. Aquest ha estat el que ha fet els Diables de Sant Antoni, mai els havíem vist. Quan van acabar de fer el pregó vam aprofitar per fer-nos fotos amb la mulassa i els Diables de Sant Antoni. Parlant amb aquests últims ens van explicar que són "nous" ja que han recuperat una tradició de fa molt de temps.


Aquí us deixem les dues fotos que ens vam fer. Aprofiteu que demà són Els 3 tombs i és festa local, nosaltres ens tornarem a veure aquest diumenge amb més activitats.
26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page