top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

1/03/2020 Taller dels sentits!

El passat diumenge vam posar a prova els nostres sentits a través d'un taller. Per grups de 5, cada noi i noia ens vam tapar els ulls amb una cinta vermella per fer-ho més difícil i per adonar-nos del paper tant important que juga la vista amb les persones que no tenim cap tipus de discapacitat visual.

Vam començar amb el sentit del tacte. L'objectiu era que tots els del grup toquéssim els diferents aliments i després junts esbrinéssim quins eren, descobrint textures rugoses, suaus, diferents dureses, fred i calor... Els aliments que vam tocar van ser mandarina, arròs, cous cous, ametlles i espaguetis bullits.

Seguidament el sentit de l'olfacte, olorant diferents coses com comí, all, ceba, té, cafè i canyella... Difícil esbrinar que oloràvem sense veure res! Olors forts com la ceba i l'all van ser fàcils d'endevinar, en canvi les espècies van ser més complicades.

Per últim i més divertit el sentit del gust. Gustos àcids, dolços i salats, les nostres cares mentre tastàvem la llimona van ser molt divertides! Al Facebook podeu veure les nostres reaccions!28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page