top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

09/02/2020 Ioga i Mandales

Diumenge ens vam traslladar al Centre Cívic de Molí de Vent, aquest centre és on fem les activitats entre setmana. La sessió la vam realitzar allà ja que tenen una sala molt gran en la que disposa de màrfegues per a tots els participants de "Sant Joan, Actua".


Com ja sabeu, el projecte d'oci de caps de setmana està composada per una borsa de voluntaris/es que ens ajuden cada setmana a poder realitzar les activitats. També disposem de persones que ens "regalen" el seu temps amb tallers, aquest és el cas de la Maribel. Ja és la tercera vegada que repeteix amb nosaltres i cada cop ens sorprén més.


Aquesta vegada ha deixat les manualitats enrere per fer-nos una sessió de ioga. Amb aquesta hem connectat cos i ment i vam poder relaxar-nos juntament amb la música relaxant.


Després d'acabar la sessió vam fer un descans i vam aprofitar que estavem relaxats per pintar uns mandales.


¿Sabieu que els mandales tenen molts beneficis pel cervell i ajuden a desenvolupar les capacitats mentals? L'objectiu d'aquests també és fomentar la concentració de l'energia en un sol punt durant la meditació. Es més, si després s'analatizen les colors que has utilitzat poden dir moltes coses de tu.


T'atreveixes a provar-ho?


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page