top of page
  • Writer's picturevilanovaactua

Ànims! Una setmana més, és una setmana menys! (Setmana del 23 de Març)

Ja són dues les setmanes que portem a casa. És difícil trencar les rutines, deixar de veure a alguns dels nostres familiars, amics i amigues. Aquesta situació per la que estem passant és molt estranya i desconcertant. De vegades ens pot fer estar tristos o angoixats. Però som forts, més del que ens pensem! D’aquesta també en sortirem. No en tingueu cap dubte!

Recuperant el blog de la setmana, no oblideu fer moltes coses a casa, tenir el temps ocupat, parlar amb les vostres famílies, trucar als vostres amics i amigues, descansar.

Aquesta setmana el missatge és clar. Els nois i les noies de Vilanova Actua han volgut donar una dosi d’optimisme a aquesta realitat tan extraordinària que estem passant.

Tot anirà bé!

Tots a casa!

Ànim a tots i totes!

Som forts!

Sense perdre el somriure!

Això s’acabarà aviat i tornarem a veure’ns !

Amb ganes de veure’ns!

Els herois també ens quedem a casa!

Que avui i tots els dies tingueu un bon dia!

Abraçades per tothom!

Aprofitem per estimar, crear, riure, descansar, aviat ens veurem!

Hi hauran dies de pluja, de sol, dies de tristesa i dies d’alegria. Però sempre hi haurà un demà per tornar a començar. Aquest dia està a prop companys/es

Amb positivitat i alegria sempre serà un bon dia!

Això passarà

Passarà!

Abraçades virtuals


I recordeu, són moltes les adversitats que ens trobem al llarg de la vida. Aprenem de totes elles. Ara ens toca quedar-nos a casa, per la nostra salut i per la de tota aquella gent ha de seguir anant a treballar. Però tot sortirà bé, ens tornarem a trobar i tornarem a fer un munt d’activitats plegats.

Una setmana més, és una setmana menys!91 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page